BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoca: Virüsün etkisini azalttığı söylentilerine itibar eden risk alır----

Koca: Virüsün etkisini azalttığı söylentilerine itibar eden risk alır

Koca: Virüsün etkisini azalttığı söylentilerine itibar eden risk alır
14 Temmuz 2020 - 12:50 www.finansgundem.com

Bakan Koca, havaların ısınmasıyla birlikte rehavete kapılımın artması ve tedbirlerin gevşetilmesine yönelik olarak, "Yaz gelince virüs etkisini kaybetti' kulaktan kulağa yayılan bu söylenti yanlıştır. İtibar eden risk alır." ifadelerini kullandı.

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlerin gevşetilmesi ve yeni normal dönemine geçilmesiyle vatandaşlar rehavete kapılmaya başladı. Yaz aylarının da gelmesiyle sıcak havaların korona virüsün etkisini azalttığı söylentileri yayılmaya, tedbirlere uymayanların sayısı da artmaya başladı. Bu duruma kayıtsız kalmayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden son dakika uyarıda bulundu.

Koca, şu ifadeleri kullandı:

'Yaz gelince virüs etkisini kaybetti.' kulaktan kulağa yayılan bu söylenti yanlıştır. İtibar eden risk alır. Salgının küreselliği, virüsün etkisinin mevsimsel olmadığını kanıtlıyor. Vakalar, farklı mevsimlerde benzer seyrediyor. Virüsün etkisini kaybetmesi şu an tedbirlere bağlı."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)