BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoca: Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var----

Koca: Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var

Koca: Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var
13 Şubat 2021 - 20:13 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hollanda'da yayınlanan Türkiye'deki aşı çalışmaları haberini paylaştı

Koca, sosyal medya hesaplarından, Hollanda'da yayın yapan RTL Nieuws kanalının, sağlık ekiplerinin Türkiye'nin dört bir yanındaki yaşlıların aşılanması için her türlü hava koşulunda yaptığı çalışmalara ilişkin haberini paylaştı.

Koca, görüntülerle birlikte "Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var." ifadesini kullandı.

Görüntülerde spikerler, Hollanda'da bazı aşı yerlerinin kış şartları dolayısıyla kapalı olduğuna dikkati çekiyor ve Türkiye'deki sağlık ekiplerinin olumsuz hava koşullarında en ücra yerlerdeki vatandaşlara bile Kovid-19 aşısı yapmak için ulaştığını vurguluyor.

Daha sonra, Van'da görev yapan sağlık ekiplerinin, yaşlı vatandaşları aşılamak için karlı yolları aşarak köylere gittiği anlara yer veriliyor.

Son 24 saatte 7 bin 706 yeni vaka tespit edildi

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum13 Şubat 2021 23:00

    Böyle ulaşılması zor yerlere sadece 1 kişiyi aşılamaya gitmek yerine oraya gidilince tüm 50 yaş üstü ve elli yaşın altında kronik hastalar riskli vatandaşlar da aşılanmalı böylece aynı bölgeye 5 6 defa gidilmemiş olunur sağlık çalışanı ve devletin bütçesinde düşünmek lazım aynı yere üç beş defa gitmek yerine o gidişlerdeki masraf personelin giderken harcadığı efor personel masrafları bunları birleştirince çıkan meblaya aşı alınsa ve tek gidişte aşılanma yapılsa daha ekonomik olur