BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoç ve Sabancı'dan Boydak açıklaması----

Koç ve Sabancı'dan Boydak açıklaması

Koç ve Sabancı'dan Boydak açıklaması
17 Eylül 2015 - 09:05 www.finansgundem.com

TÜSİAD üyeleri, dün akşam Rahmi Koç Müzesi’nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı öncesinde verilen geleneksel kokteyl davetinde bir araya geldi

TÜSİAD üyeleri, dün akşam Rahmi Koç Müzesi’nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı öncesinde verilen geleneksel kokteyl davetinde bir araya geldi. TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes’ın konukları bizzat karşıladığı gecede Rahmi Koç’tan Güler Sabancı’ya, Faruk Eczacıbaşı’dan Tuncay Özilhan’a kadar üst düzey ve yoğun katılım gözlendi.

Dünya'nın haberine göre, gecede gündemin ilk konusu, dün TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak ile ilgili yaşanan gelişmelerdi. Bazı TÜSİAD üyeleri, gözaltına alınmanın YİK’in hemen önceki gününe denk gelmesini ‘manidar’ bulduklarını söyledi. Yaklaşan 1 Kasım seçimleri de yine gündemin en çok konuşulan konularından biriydi.

Koç: Açıklamanın arkasındayım

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Memduh Boydak ile ilgili gelişmelere dair yorumu sorulduğunda, “TÜSİAD’ın yaptığı açıklamanın aynen arkasındayım” ifadesini kullandı. Koç, “Türkiye bölgesinde çok önemli bir ülke ve bu önemi korumaya devam edecektir” dedi.

Sabancı: Her şey düzelecek diye umuyorum, hukuka inanıyoruz

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ise “Dünyanın en güçlü kadınları” listesindeki dördüncülüğünü kutlayan gazetecilere, “Bu listede yerini koruyabilmek şirket değerlerine bağlı. Şirketlerin değeri ekonomiye paralel yükselmeli ki bu listelerdeki yerimizi koruyabilelim” yorumu yaptı, Sabancı, Memduh Boydak ile ilgili yorumu sorulduğunda ise “Her şey düzelecek diye umuyorum, hukuka inanıyoruz” dedi.

Sanayi ve kentsel dönüşüm İş dünyasından yoğun katılım olan gecede gündeme ağırlığını koyan siyasi gelişmelerin dışında en çok konuşulan konu ise kentsel dönüşüm oldu. Hatta bir işadamı, “Maalesef karlılıklar hızla düşünce sanayiciler yeni yatırım planlarını değil, hangi gayrimenkul işinden ne kadar kar ettiğini, hangi arsanın dönüşüme girdiğini konuşur hale geldi” yorumu yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)