BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKoç ve Demirören'e şok!----

Koç ve Demirören'e şok!

Koç ve Demirören'e şok!
13 Eylül 2013 - 08:16 www.finansgundem.com

EPDK'nın denetimi, aralarında Aygaz'ın da olduğu 64 şirketin standart dışı ürün sattığını ortaya çıkardı

Tüketiciler, hayatlarının her alanında soyulmaktan bıktı. Bankaların yaptığı kanunsuz sigortalar, telefonla yapılyan dolandırıcılık gibi artık herkesin kanıksadığı usulsüzlüklere şimdi de LPG sektörü katıldı. Sabah'ın haberine göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) akaryakıt fiyatlarının yükselmesiyle vatandaşın can simidi haline gelen LPG sektöründe geçtiğimiz yıl başlatılan denetimlerin sonucunda, 64 şirketin depolarından alınan ürünlerin standart dışı olduğunu tespit etti.
LİSANSLAR TEHLİKEDE
Aralarında Türkiye'nin iki büyük LPG devi Aygaz ve Milangaz'ın da bulunduğu belirtilen şirketler, kanun gereği para cezasının yanı sıra lisans iptaline kadar varabilecek ceza ihtimali ile karşı karşıya. EPDK Türkiye'de hızla yükselen LPG pazarını geçen yıl denetim altına aldı. Şirketlerden alınan ilk numunelerden şaşırtıcı sonuçlar elde edildi. Şirketlerin ürünleri "Standart dışı ürün" kapsamına alındı. Kanuna göre bu şirketlerin lisansının iptali gerekiyor.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • itiraz13 Eylül 2013 09:44

    lpg haberine Bankaları karıştırmanızı ve bankaları, dolandırıcılarla aynı tutmanızı doğru bulmuyorum. ayrıca lpg konusunda neden sadece iki büyük firmanın ismini verdiğinize de anlam veremedim. Sapla samanı karıştırmayın lütfen.

  • Erdem13 Eylül 2013 09:24

    LPG'ye yönelen vatandaşa bir darbede ordan geldi başta koç ve demirören varmış sabah'ın haberine göre peki bu 64 şirketten sadece 2 si mi göze çarpıyor ve neden özellikle koç anlayabildiniz mi?