BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKoç Holding'den o iddialara yanıt!----

Koç Holding'den o iddialara yanıt!

Koç Holding'den o iddialara yanıt!
09 Aralık 2015 - 09:54 www.finansgundem.com

Koç Holding yetkilileri, yasadışı IŞİD petrolü ticareti iddiaları için açıklamalarını yineledi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın İtalyan Corriera della Sera gazetesine verdiği bir mülakatta Rus hükümetinin yasadışı IŞİD petrolü ticareti iddiaları için yaptığı açıklamaya Koç Holding’den yanıt geldi.
 
Bilal Erdoğan, Suriyeli Kürtlerin, IŞİD petrolünün Koç ailesine ait Tüpraş rafinerisine ulaştırılmasını sağladığı görüntüsünün oluştuğunu" belirterek "Koç ailesi ise yalnızca belgelenmiş kaynaklardan petrol satın aldıklarını söylüyor. Onlarınki hükümete ait bir rafineri değil, IŞİD'le çalışmadıklarını kanıtlamalarını onlardan isteyin" demişti.
 
KOÇ HOLDİNG’DEN YANIT

Koç Holding yetkilileri, konuyla ilgili yaptıkları açıklamanın hâlâ geçerli olduğunu, ekstra bir hatırlatmaya şimdilik ihtiyaç duyulmadığını söyledi.

Koç Grubu'na ait Tüpraş'tan 2 Aralık 2015 tarihinde yapılan yazılı açıklamada “Konuyu Tüpraş Batman Rafinerisi ile ilişkilendiren sosyal medyadaki haberler ve iddialar tümüyle gerçek dışı olup, rafinerilerimizde işlenen ham petrol tamamen yasal kaynaklardan, uluslararası düzenlemelere uygun olarak temin edilmektedir” denilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)