BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKOBİ’lere dijital destek----

KOBİ’lere dijital destek

KOBİ’lere dijital destek
28 Şubat 2019 - 11:00 www.finansgundem.com

İstanbul Kalkınma Ajansı ve iş dünyasının el ele vererek başlattığı Dijital Dönüşüm Merkezi Projesi ile KOBİ’lerin dijital dünyaya ayak uydurması sağlanacak. Projede işletmelere kredi ve finansman çözümleri de gerçekleştirilecek.

Türkiye ekonomisinin can damarı KOBİ’lerin küresel rekabetçilik güçlerini artırmasını sağlamak ve dijitalleşme süreçlerine destek olmak amacıyla başlatılan 'KOBİ’ler Gelecekle Buluşuyor: Dijital Dönüşüm Merkezi Projesi', İstanbul’da düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı. 3 milyon TL bütçeli projeyle 120 KOBİ, teknoloji yolculuğuna çıkacak.

KOBİ’ler projeye, www.ddm.org.trinternet adresi üzerinden başvurabilecek. 30 Tekno KOBİ ile ihtiyaçları doğrultusunda eşleştirilecek 120 KOBİ, eğitim alacak ve dijitalleşme süreçleriyle tanışacak. Proje; TÜRKONFED, İSTKA, İstanbul Valiliği ve TÜGİM’in ortaklığında hayata geçirildi. KOBİ'ler 2 bin saati aşması planlanan mentörlük desteğinin yanında 'üretim', 'iç yönetim' ve 'pazarlama-satış' alanında eğitim alarak, verimliliklerini de artıracak.

KATMA DEĞER İÇİN DİJİTALLEŞME

Sürdürülebilir kalkınmada rekabet gücünün artırılması gerektiğini aktaran TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan, "KOBİ’lerin rekabetçilik gücünü geliştirmeye odaklanmak gerekiyor. Katma değer oluşturmak için dijitalleşme, aradığımız kaldıraçtır” dedi. Turan, proje ile finansmana erişimden pazara açılmaya kadar KOBİ’lere motivasyon artıracaklarını belirtti.

EN UYGUN TEDAVİYİ SUNACAĞIZ

Türkiye ekonomisinin gelişmesinde KOBİ’lerin çok önemli bir yeri olduğunu hatırlatan Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek de şunları aktardı: “KOBİ’lerimizin dijitalleşme sürecinde teşhisi koyacak ve kendilerine en uygun tedaviyi sunacağız. Mentorlarımız KOBİ’lerimizin yanında olacak ve kendilerine yol gösterecekler.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)