BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKobilere dev destek----

Kobilere dev destek

Kobilere dev destek
28 Kasım 2013 - 16:07 www.finansgundem.com

KOSGEB, aralarında İş Bankası'nın da bulunduğu bazı bankalarla 'Eş Finansman Kredi Protokolünü' imzaladı

Eş Finansman Kredi Programı KOSGEB Proje Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, Ar-Ge İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı’ndan destek almaya hak kazanan firmaların eş finansman kapsamındaki finansman ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlandı.

“Eş Finansman Kredi Programı Protokolü”ne ilaveten İş Bankası;  geri ödemesiz ve/veya geri ödemeli sunulan tüm KOSGEB destek programlarına da “KOBİ Destek Paketi” adı altında oluşturduğu ve KOBİ’lerin proje kapsamında oluşabilecek tüm finansman ihtiyaçlarına çözüm getiren kredi ürünleri ile destek veriyor.
Eş Finansman Kredi Programı Protokolü’nde yer almayan “Köprü Finansman Kredisi”  ile İş Bankası KOBİ’lerin destek tutarlarının KOSGEB tarafından ödenmesine kadar geçen sürede oluşacak finansman ihtiyacının karşılanmasını ve böylece projelerin ilerleyişine ivme kazandırılmasını amaçlıyor. Ayrıca, Geri Ödemeli KOSGEB Destek Programları’nda, destek ödemesinin yapılabilmesi için KOSGEB tarafından KOBİ’lerden talep edilen teminat mektubu, uygun koşullarla İş Bankası tarafından sunuluyor.
İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce konuyla ilgili  yaptığı değerlendirmede “İş Bankası olarak her zaman Kobi’lerin yanındayız. KOSGEB ile imzaladığımız Eş Finansman Kredi Programı Protokolü’nün yanı sıra sunulan tüm destek programları çerçevesinde oluşturduğumuz “KOSGEB Destek Paketi” ile köprü finansman da sağlayarak, KOSGEB’in destek paketlerinden yararlanmaya hak kazanmış KOBİ’lerin önemli bir ihtiyacını gideriyor, desteklerden daha fazla yararlanabilmelerine ve projelerini sürdürebilmelerine imkân sunuyoruz” dedi.
Her bir program özelinde uygulanan destek üst limiti, destek oranı, proje süresi vb. güncel bilgilere http://www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/Default.aspx internet adresinden ulaşılabiliyor. KOSGEB Destek Programları’ndan yararlanmak isteyen firmaların http://destek.kosgeb.gov.tr/  adresinden KOSGEB Veri Tabanı’na kayıt olması ve bağlı bulundukları KOSGEB Hizmet Merkezi’ne söz konusu desteklerden yararlanmak amacıyla başvuru yapmaları gerekiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)