BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKobani'den yardım çığlığı----

Kobani'den yardım çığlığı

Kobani'den yardım çığlığı
08 Ekim 2014 - 23:56 www.finansgundem.com

PYD Eş Başkanı Asya Abdullah, IŞİD'in kentin iki mahallesine girdiğini açıkladı

ABD liderliğindeki koalisyon güçleri IŞİD mevzilerini bombalamaya devam ederken, PYD Eş Başkanı Asya ABDullah, IŞİD'in kentin iki mahallesine girdiğini açıkladı. Al Jazeera'ye konuşan PYD'nin ilan ettiği Kobani Kantonu Dış ilişkiler Sorumlusu İbrahim Kurdo, "IŞİD 3 koldan saldırıyor, kim ne yapacaksa şimdi yapsın" dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre; PYD Eş Başkanı Asya Abdullah, "IŞİD, ağır silahlar ve tanklarla iki mahalleye girdi, çatışmalar çok yoğun, siviller ölebilir" dedi.

Ajansa konuşan ancak adını açıklamayan bir başka PYD yetkilisi ise, kentin doğusundaki bazı binaların IŞİD'in eline geçtini söyledi.

PYD'nin ilan ettiği Kobani Kantonu Dış İlişkiler Sorumlusu İbrahim Kurdo, IŞİD güçlerinin doğudan, batıdan ve güneyden saldırı halinde olduğunu ve büyük bir kuşatma altında olduklarını söyledi.

Kurdo, "Bize yardım etmek isteyenler şu anda etsin. Kentte siviller var. Şu an büyük bir kuşatma halindeyiz. Dünya sesimizi duysun." dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)