BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKKTC'de yüz yüze eğitime devam kararı----

KKTC'de yüz yüze eğitime devam kararı

KKTC'de yüz yüze eğitime devam kararı
07 Ocak 2022 - 13:13 www.finansgundem.com

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, artan vakalara rağmen okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesinin eğitime ara verilmesine yönelik herhangi bir kararının olmadığını duyurdu.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, artan Kovid-19 vakaları üzerine okullarda genel tarama testleri başlatıldığı, öğrenci, öğretmen ve velilerin sağlığının ilk sırada olduğu vurgulandı. Açıklamada, Sağlık Bakanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesinin yüz yüze eğitime ara verilmesi ve online eğitime geçilmesine yönelik herhangi bir kararı bulunmadığı belirtildi.

Omicron varyantı sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi KKTC'de genelinde ve eğitim kurumlarında Kovid-19 vaka ve temaslı sayılarında artış gözlemlendiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Okullarımızda uygulanan salgın tedbirlerini artırmış ve bulaşın önlenmesi adına genel tarama testlerine başlanmıştır. Tüm halkımızın bilmesini isteriz ki; öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, personelimizin ve velilerimizin sağlığı, bizler için ilk sıradadır. Ancak Sağlık Bakanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesinin yüz yüze eğitime ara verilmesi ve online eğitime geçilmesine yönelik herhangi bir kararı yoktur.

Günlük bazda en yüksek rakam

Dün, son 24 saatte 1001 vaka tespit edilirken, bu "günlük bazda en yüksek rakam" olarak kayda geçmişti. KKTC'de bugüne kadar virüs nedeniyle 143 kişi hayatını kaybederken, 39 bin 371 vaka görüldü.

KKTC'de günlük vaka sayısı ilk kez bini aştı

 

KKTC'den Maraş açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)