BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKKTC'de deprem----

KKTC'de deprem

KKTC'de deprem
21 Ocak 2021 - 17:42 www.finansgundem.com

KKTC Meteoroloji Dairesi'nce yapılan açıklamaya göre yerel saatle 16.27'de orta şiddette bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Larnaka olduğu bildirilen depremin büyüklüğü de 5.2 olarak açıklandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'de 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adada yoğun hissedilen deprem sonrası olumsuz ve zarara dayalı ihbar bilgisine ulaşılmadığı bildirildi.

KKTC Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 16.27'de KKTC Meteoroloji Dairesine bağlı Lefkoşa Deprem İstasyonundan yaklaşık 43 kilometre uzaklıkta ve orta şiddette 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

KKTC Meteoroloji Dairesince yapılan ilk değerlendirme sonucunda, depremin merkez üssünün 34.90 kuzey ve 33.66 doğu koordinatlarında, yaklaşık 57 kilometre derinlikte Larnaka'da olduğu saptandı.

"Olumsuz ihbar olmadı"

KKTC'de yoğun hissedilen deprem sonrası an itibarıyla olumsuz ve zarara dayalı ihbar bilgisine ulaşılmadı.

Bu arada Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Twitter hesabından yapılan açıklamada, depreme ilişkin gelişmelerin takip edildiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye olarak tüm imkanlarımızla kardeşlerimizin yanındayız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, deprem nedeniyle KKTC'ye "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Oktay, Twitter hesabındaki paylaşımında, "KKTC'de meydana gelen deprem nedeniyle tüm Kıbrıs Türk halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türkiye olarak tüm imkanlarımızla kardeşlerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

Filipinler 7 büyüklüğünde depremle sarsıldı

Seferihisar açıklarında korkutan deprem

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)