BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKıvanç'ın yeni ücreti dudak uçuklattı!----

Kıvanç'ın yeni ücreti dudak uçuklattı!

Kıvanç'ın yeni ücreti dudak uçuklattı!
13 Haziran 2013 - 10:24 www.finansgundem.com

Dizilerin art arda sezon finali yapmasıyla, yeni sezon ücretlerini de belirlemeye başladı. Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni ücreti dudak uçuklattı.

Her yeni diziyle bir servet kazanan oyuncular, şu sıralar dizilerin art arda sezon finali yapmasıyla, yeni sezon ücretlerini de belirlemeye başladı. İlk zam yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan geldi.
YENİ SEZON ÜCRETİ 75 BİN TL
Sabah'ın haberine göre, ücretine zam yapan oyuncular arasında en dikkat çeken isim Kuzey Güney dizisiyle oyunculuğunu zirveye taşıyan ve eleştirmenlerden tam not alan Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Şu anda bölüm başına 50 bin TL alan ünlü oyuncunun yeni sezonda rol alacağı diziden 75 bin TL istediği öğrenildi.
YAPIMCILAR KAPISINA DAYANDI
Tatlıtuğ'un başrolünde oynadığı dizi iki hafta sonra final yapacak. Yapımcılar şimdiden Tatlıtuğ'un kapısını aşındırmaya başladı. Dizi bittikten sonra uzun bir yaz tatili yapacağını söyleyen Tatlıtuğ, bu sırada yeni dizi senaryolarını okuyup karar verecek.
ARAPLARIN GÖZDESİ OLDU
Kuzey Güney'le da oyunculuğunu zirveye taşıyarak sadece Türkiye'de değil yurtdışında da büyük ilgi gördü. Özellikle Arap ülkelerinde büyük ilgi gören Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı bütün diziler yurtdışında onlarca ülkede gösteriliyor.
EN ÇOK HANGİ OYUNCU KAZANIYOR
Halit Ergenç: 60 bin TL
Kenan İmirzalıoğlu: 55 bin TL
Beren Saat: 50 bin TL
Tuba Büyüküstün: 40 bin TL
Necati Şaşmaz: 60 bin TL
Erkan Petekkaya: 50 bin TL
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)