BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKısıtlamalar kalktı! Türkiye talepleri arttı----

Kısıtlamalar kalktı! Türkiye talepleri arttı

Kısıtlamalar kalktı! Türkiye talepleri arttı
04 Mart 2021 - 13:47 www.finansgundem.com

Türkiye'de kısıtlamaların kalkmasıyla Rus vatandaşların tatil için yine Türkiye'yi seçtikleri öğrenildi. İngilizlerin de geçtiğimiz günlerde tatil için bu yıl en çok tercih ettiği ülkelerden birinin Türkiye olduğu belirtilmişti.

Rus vatandaşlarının Türkiye’de tatile yönelik talebi, Türkiye’de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik bazı kısıtlamaların kaldırılması nedeniyle artışa geçti. Rusya Tur Operatörleri Birliği'nden (ATOR) yapılan açıklamada, Türkiye'nin turistik illerinde kafe ve restoranların bir süre önce açıldığı, hafta sonları uygulanan kısıtlamaların ise kısmen iptal edildiğine işaret edildi.

KISITLAMALARIN KISMEN DE OLSA KALDIRILMASI TUR SATIŞLARINI OLUMLU ETKİLEDİ

Önlemlerin kısmen kaldırılmasının, Rus turistlerin Türkiye’de tatil talebine olumlu yansıdığının belirtildiği açıklamada, “Sektör yetkilileri, kısıtlamaların kısmen de olsa kaldırılmasının Türkiye'ye yapılan tur satışlarını olumlu yönde etkilediğini ifade ediyorlar” ifadeleri yer aldı.

Türkiye'ye yönelik talebin, ilkbahar-yaz dönemi için olumlu bir seyir halinde ilerlediği bilgisine yer verilen açıklamada, yaz döneminde Türkiye’ye gelişlerde Kovid-19 testi zorunluluğunun da kaldırılması halinde turist akışında artış yaşanacağına vurgu yapıldı.

İngiltere'den Türkiye'ye tatil rezervasyonları arttı

 

Tatile çıkmayan Ruslar parayı mevduata yatırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)