BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKırsal kalkınma için 600 milyon liraya kadar hibe desteği----

Kırsal kalkınma için 600 milyon liraya kadar hibe desteği

Kırsal kalkınma için 600 milyon liraya kadar hibe desteği
24 Aralık 2021 - 17:15 www.finansgundem.com

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi kapsamında 2022-2024 döneminde toplam 600 milyon liraya kadar hibe desteği verilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, tüm illerde 2022-2024 döneminde uygulanacak proje kapsamında, kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden, tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren meslek yüksekokulları veya üniversitelerin bu bölümlerinden mezun olanların mahallinde uygulayacağı bitkisel üretim, hayvansal üretim, su ürünleri üretimi, yöresel tarım ürünleri, tıbbi ve aromatik bitki üretimi ile söz konusu bu ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik projelere hibe ödemesi yapılacak.

Bu kapsamda her yıl 2 bin proje için proje başına 100 bin liraya, 3 yıl toplamında ise 600 milyon liraya kadar hibe desteği verilecek.

Çiçek, tohum ve tarım ürünleri ithalatına sınırlama

 

Kırsal kalkınmaya dev yatırım!

 

Kırsal kalkınmaya 30 milyon liralık destek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)