BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKırmızı et üreticisi ve kasaplara Finans desteği----

Kırmızı et üreticisi ve kasaplara Finans desteği

Kırmızı et üreticisi ve kasaplara Finans desteği
29 Aralık 2015 - 16:39 www.finansgundem.com

Türkiye Finans, Adapazarı Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve Adapazarı Kasaplar Odası ile işbirliği protokolü imzaladı.

Sektörel özel çözüm paketleri ile KOBİ’lere kucak açan Türkiye Finans, kırmızı et üreticileri ve kasaplara destek olmak amacıyla yeni işbirliklerine imza attı. Adapazarı Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve Adapazarı Kasaplar Odası ile işbirliği protokolü imzalayan Banka, Oda ve Birlik üyelerine ticari finansman ve Faal Kart’ta avantajlı kar oranları sunacak.
 
Söz konusu protokole ilişkin imza töreni; Türkiye Finans Sakarya Erenler Şube Müdürü Ali Yıldırım ve Adapazarı Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve Adapazarı Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kopal’ın katılımıyla Oda merkezinde gerçekleştirildi.
 
Banka’nın Sakarya’ da yerleşik ticari işletmelere kaynak desteği sağlamak üzere gerçekleştirdiği bu protokol, Birlik ve Oda’ya üye olan ve gerekli şartları taşıyan tüm işyerlerini kapsıyor. Bu işbirliği kapsamında, Birlik ve Oda üyeleri Bankaya başvurmak suretiyle ticari fon ve diğer ürün paketlerinden yararlanabilecek. Banka, protokol kapsamında Oda ve Birlik üyelerine kullandırılacak 2 aya kadar ödemesiz, 24 aya kadar vadeli TL finansman kullandırımında özel kar ve komisyon oranları sunacak. Üyelere özel ürün, fon ve paketlerin yanısıra mal ve hizmet alımları için düşük maliyetlerde ve aylık taksit ödemeli ticari finansman desteği verilecek.
 
Adapazarı Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve Adapazarı Kasaplar Odası üyelerine özel hazırlanan Avantaj Paketi’ne göre; protokol süresi içerisinde açılan yeni açılan katılım hesapları için +10 paylaşım puanı uygulanacak. Üyelerden ilk yıl için Hesap İşletim Ücreti masrafı tahsil edilmeyecek. Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden yapılan EFT / havale işlemleri 9 ay boyunca ücretsiz olacak. Tahsilata verilen çeklerin hesaplarda asgari 5 gün kalması kaydı ile takas masrafı alınmayacak. Protokol kapsamında kullandırılacak olan konut ve taşıt finansmanlarında ise üyeler avantajlı kar oranlarından yararlanacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)