BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKırklareli ve Bodrum Belediye Başkanı istifa etti----

Kırklareli ve Bodrum Belediye Başkanı istifa etti

Kırklareli ve Bodrum Belediye Başkanı istifa etti
12 Şubat 2019 - 15:06 www.finansgundem.com

CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon partisinden istifa etti.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kamuoyu tarafından bilinen  gelişmeler nedeniyle partisinden istifa ettiğini belirtti.

Konuyla ilgili daha sonra basın toplantısı da düzenleyeceğini ifade  eden Kesimoğlu, "Son günlerde hem Kırklareli'nde hem de yıllarımı verdiğim partim  CHP'de yaşanan, kamuoyu tarafından bilinen gelişmeler nedeniyle partimden istifa  ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kesimoğlu yeniden aday gösterilmemesi üzerine iki hafta önce  düzenlediği açık hava toplantısında CHP Genel Merkezi'nin kararını tanımadığını  belirterek "kılıç yarası" aldığını belirtmişti.  

"Bu şarkı burada bitmez, kenara çekilmeye hiç niyetim yok" diyen  Kesimoğlu, seçimlere katılacağı sinyalini vermişti.

KOCADON DP'DEN ADAY OLACAK İDDİASI

CHP’li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın partisinden istifasının ardından şimdide Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un istifa ettiği öğrenildi.

CHP’den önce büyükşehir daha sonra Bodrum için aday gösterilemeyen Kocadon’un DP’den büyükşehir belediye başkan adayı olacağı resmi açıklamanın ise 19 Şubat günü yapılacağı ifade edildi.

Katıldığı bir cenaze töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kocadon şunları söyledi: "Herkese hayırlı olsun. Daha önümüzdeki günlerde bununla ilgili güzel bir basın açıklaması yapacağım. Sıkıntı yok,, haydi bakalım. Ayın 19’da görüşeceğiz sizinle."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kocadon’u belediye başkan adayı göstereceği öne sürülmüştü. Seçimlere 52 gün kala CHP genel merkezinden yapılan açıklama ile Mustafa Saruhan Bodrum Belediye Başkan adayı gösterilmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)