BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKiralık villa dolandırıcılığı----

Kiralık villa dolandırıcılığı

Kiralık villa dolandırıcılığı
29 Mayıs 2021 - 09:13 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz yaz pandemi nedeniyle başlayan "izole tatil" arayışı bu yaz da devam ediyor. Kiralık evlere özellikle de villalara talep çok fazla. Dolandırıcılar da bunu fırsat bilerek sahte villa kiralama sitesi kurmaya başladı

İzole tatil arayanlar dolandırıcıların hedefinde. Pandemi endişesiyle tatilde kiralık evlere-villalara talep patladı.

Haftalık ücretler ortalama 10 bin TL'yi aşsa da villaların şimdiden büyük kısmı doldu. Dolandırıcılar ise bu ilgiyi fırsata çevirmeye çalışıyor.

Siber dolandırıcılar online rezervasyon sitelerini birebir kopyalıyor, villaların gerçek fotoğraflarını kullanıyor. İndirimli ve daha ucuz ilanlar veriyor.

Uzmanların bu yönteme karşı vatandaşlara bazı uyarıları var. Bunların başında banka havalesi yapmamak geliyor.

Dijital Ajans Başkanı Ramazan Becer, vatandaşları uyararak, "Banka havalesi yapılmamalı, kredi kartıyla tahsilat kısmında özellikle bankaların koyduğu bir takım kurallar var. Google'da herhangi bir arama yaptığımızda reklam bölümünde sonuçlara tıklarken bir kaç defa düşünmemiz gerekiyor. Bölgedeki diğer rakiplerin ya da benzer ürünlerin rakipleriyle kıyaslaması gerekiyor" dedi.

Bodrum'da fiyatlar uçtu! Ev fiyatına kiralık villa

Ev fiyatına kiralık yazlık

12 ilde dolandırıcılık operasyonu: 39 gözaltı

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim29 Mayıs 2021 11:02

    MILLETTE NE PARA VARMIS YAHU HERYERE SALDIRIP FIYATLARI UCURUYORLAR BU DEGIRMENIN SUYU NERDEN GELIYOR..BIZDE BORC BATAGINDA KIVRANIP DURUYORUZ.ACABS BIZ NEYI YANLIS YAPIYORUZ..

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU29 Mayıs 2021 22:42

    Dünyanın her ülkesinde gelir adaletsizliği hat boyutlarda mesala abd nin nufusu 300 milyon.paranın % 90 nı yahudi sülalarerinde.diğer ülkelerde aynı.bizde de milyon dolar üzerinde servetlere sahip insanların sayısı 1 milyonun üzerinde imiş.adam bu paranın her sene 500-1000 000 TL sini buna verse ne olacak borsaya koysa şöyle iyi getiren hisse senetlerine mesala RTALP 1 koyan 66 kat aldı diğer hisse senetleri keza öyle.bankalar hariç bu kadar basit matamatik.bence sen ve ben bularda bunların hesabını tutar isek tımarhaneden ölene kadar çıkamayız.o yüzden elindekiler ile mutlu olmayı öğren derim.