BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKim'den Güney Kore'ye 'Geçmiş olsun' mesajı----

Kim'den Güney Kore'ye 'Geçmiş olsun' mesajı

Kim'den Güney Kore'ye 'Geçmiş olsun' mesajı
05 Mart 2020 - 12:19 www.finansgundem.com

Korona salgının giderek yayıldığı Güney Kore’ye Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un dayanışma amaçlı bir mektup göndererek, ‘komşusunun salgının üstesinden geleceğine inandığını’ belirtti.

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un’un, koronavirüs salgınıyla boğuşan Güney Kore’nin Devlet Başkanı Moon Jae-in'e hitaben bir mektup yazdığı belirtildi.

Güney Kore Devlet Başkanlığı’ndan tarafından yapılan açıklamada, dün iletilen mektupta Kim, ‘komşusunun salgının üstesinden geleceğine inandığını’ dile getirdi.

Kim ayrıca Güney Koreli mevkidaşının sağlığıyla ilgili endişelerini de aktardı. Ayrıca Kore yarımadasında salgının durumu hakkındaki görüşlerini de ifade etti.

Çin dışında salgının en çok yayıldığı ülkelerden biri olan Güney Kore’de bugün 438 yeni vaka daha tespit edildi. Ülkede virüsten etkilenen kişi sayısı 5766’ya yükseldi. Kuzey Kore ise salgının ülkede yayılmadığını belirtiyor.

Kuzey Kore'nin iki gün önce iki kısa menzilli füze denemesi yapmasıyla Kore yarımadasında gerilim yükselmişti.

Kuzey Kore liderine korona işlemiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)