BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKim: Trump'la yeniden görüşmeye hazırım----

Kim: Trump'la yeniden görüşmeye hazırım

Kim: Trump'la yeniden görüşmeye hazırım
02 Ocak 2019 - 08:58 www.finansgundem.com

Kuzey Kore Lideri: ''Trump'la yeniden görüşmeye hazırım'' dedi

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yeni yılda hem Amerika Başkanı Donald Trump’la yeniden görüşmeye hazır olduğunu söyledi hem de baskılar ve ambargolar konusunda sert mesajlar verdi.

Kim, Washington’u “Kuzey Koreliler'in sabrını sınamayın” diye uyardı.

Amerikanın Sesi Radyosunun haberine göre, Televizyondan yayınlanan yeni yıl mesajında Kim Jong Un, herhangi bir tarihte Amerika Başkanı Donald Trump’la yeniden görüşmeye hazır olduğunu söyledi. Kuzey Kore lideri buna karşın Amerika’nın sözlerini yerine getirmemeye devam etmesi ve tek taraflı taleplerde bulunmayı sürdürmesi halinde kendilerinin de başka bir yol seçmek zorunda kalacaklarını belirtti.

Kim ayrıca Amerika’nın, Güney Kore’yle yaptığı askeri tatbikatlara son vermesi ve Güney Kore’ye stratejik askeri yığınak yapmaması gerektiğini söyledi. Güney Kore’yle ilişkilere dair olumlu mesajlar veren Kim, iki ülke arasındaki işbirliğinin arttırılması ve Kuzey Kore Elmas Dağı’na, Güney Koreliler'in gelebilmesi için turların başlatılmasından bahsetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)