BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKim Kardashian soygununda 16 tutuklama!----

Kim Kardashian soygununda 16 tutuklama!

Kim Kardashian soygununda 16 tutuklama!
10 Ocak 2017 - 12:47 www.finansgundem.com

ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın 3 Ekim'de Paris'te kaldığı otelde soyulmasıyla bağlantılı olarak Fransa'da 16 kişinin tutuklandığı açıklandı.

Yaklaşık 11 milyon dolarlık mücevher soygunuyla ilgili DNA izlerini süren Fransız polisi, ekim ayından bu yana süren soruşturmada ilk kez büyük bir mesafe kaydetti.

50 ve 72 yaşları arasında olan hırsızlar arasında daha önce birçok hırsızlık olayına karışanların da olduğu belirtildi. Şüphelinin temas kurduğu kişilerin takip edildiğini belirten yetkililer olayla bağlantılı 16 kişinin tutuklandığını bildirdi.

Tutuklananlar arasında üç kişinin kadın olduğu, kadınların soygun öncesi Kardashian’la bağlantı kurma görevi üstlendiği öğrenildi. 

Adının Pierre B. olduğu açıklanan en yaşlı şüphelinin daha önce de Fransa ve Belçika’da hırsızlık olaylarına karıştığı açıklandı. 

Kim Kardashian, 2 Ekim’de Paris’te maskeli ve silahlı soyguncuların saldırısına uğramış ve mücevher kutusunu çaldırmıştı. 

Paris Moda Haftası için Paris’te bulunan Kardashian, soygundan bir gün önce pahalı mücevherlerinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşmıştı. 

Soygun sonrası, Kardashian’ın koruması Pascal Duvier’in neden yanında olmadığı sorusuyla birlikte, soygunun gündem yaratma amacıyla Kardashian’ın planlamış olabileceği de öne sürülmüştü.
Polisin olay mahallinde bulduğu parmak izlerinden yola çıktığı bildirildi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)