BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKilis'te bankalar açılmazken halk kenti terk ediyor----

Kilis'te bankalar açılmazken halk kenti terk ediyor

Kilis'te bankalar açılmazken halk kenti terk ediyor
07 Mayıs 2016 - 12:15 www.finansgundem.com

IŞİD’in roketli saldırılarına hedef olan Kilis’te, vatandaşların büyük bölümü çevre illerdeki akrabalarının yanına giderken kentte bankalar açılmazken, 3 gündür internet hizmeti de verilmiyor.

18 Ocak tarihinden itibaren IŞİD’in roketlerine hedef olan Kilis’te, 21 kişi hayatını kaybederken, 80 kişi ise yaralandı. Roketlerin isabet ettiği kentte Kilislilerin büyük bölümü çevre illerdeki akrabalarının yanına gitmesi nedeniyle kent sessizliğe büründü. Esnafların yüzde 70’i iş yerlerini kapatırken, 3 gündür Kilis merkeze GSM şirketleri ile internet sağlayıcılar tarafından internet verilmiyor. Gün çok sayıda özel banka işlem yapmayarak bankaları açmazken internet olmadığı için vatandaşlar eczanelerden ilaçlarını alamıyor. İnternet olmadığı içi alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar kredi kartı pos cihazları da çalışmadığı için mağdur durumda. Kilis merkezindeki caddelerde insan görmek nerede ise imkansız hale gelirken, halkın roketler konusunda endişeli bekleyişi sürüyor.

Kilis'e 4 roket mermisi isabet etti: 1 ölü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)