BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKilis'e bir roket daha düştü F-16'lar havalandı----

Kilis'e bir roket daha düştü F-16'lar havalandı

Kilis'e bir roket daha düştü F-16'lar havalandı
22 Eylül 2016 - 18:54 www.finansgundem.com

TSK, Kilis'e atılan roketin bulunduğu terör örgütü DAİŞ'in silah mevzisini Fırtına obüsleri ve F-16'larla ateş altına aldı.

TSK, Kilis'e atılan roketin bulunduğu terör örgütü DAİŞ'in silah mevzisini Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla ateş altına almaya başladı.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, terör örgütü DAİŞ kontrolündeki bölgeden Kilis'e bir roket atıldığı tespit edildi.

Bölgede konuşlu ANTPQ-36 hedef tespit radarıyla roketin atıldığı bölgedeki DAİŞ silah mevzisinin belirlenmesinin ardından sınırdaki Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla terör örgütü mevzisi ateş altına alınmaya başlandı.

Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
TSK tarafından, saat 17.00 sularında Kilis'e bir Katyuşa mermisi daha atıldığı belirtilerek, buna yönelik aynı kapsamda cevap verildiği, Hava Kuvvetleri'ne ait F-16'larla bölgeye hava taarruzu düzenlendiği ve çok sayıda DAİŞ teröristinin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)