BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKilis kent merkezine roket mermileri isabet etti----

Kilis kent merkezine roket mermileri isabet etti

Kilis kent merkezine roket mermileri isabet etti
29 Ağustos 2016 - 18:44 www.finansgundem.com

Kilis kent merkezine Suriye tarafından atılan roket mermileri isabet etti

Kilis kent merkezine Suriye’nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden roketar atışları yapıldı. Katyuşa roketatar mermilerinden 2’sii boş araziye düşerken, 1 mermi sokağa düşerek patladı. Patlamada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı. TSK 'Suriye'de hedefler roketatarlarla misliyle vuruldu.' açıklamasını yaptı.

Ocak ayından bu yana atılan roketatar mermileriyle 21 kişinin yaşamını yitirdiği ve 84 gün aradan sonra geçen salı günü yeniden roketlerin hedefi olan Kilis’e, bugün saat 18.25 sıralarında İŞID denetimindeki bölgeden 3 roket daha atıldı. Bab bölgesinden atıldığı saptanan roketatar mermilerinden 2’si çevreyolu üzerindeki boş araziye düşerek infilak etti.

6 KİŞİ YARALANDI
Üçüncü roketatar mermisi ise Kazım Karabekir Mahallesi’nde bir sokağa düşerek patladı. Patlamada, sokakta bulunan 2’si çocuk 6 kişi şarapnel parçalarının isabet etmesiyle yaralanırken, sokaktaki bir evde de hasar oluştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)