BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'nun teklifine DSP'den yanıt----

Kılıçdaroğlu'nun teklifine DSP'den yanıt

Kılıçdaroğlu'nun teklifine DSP'den yanıt
15 Şubat 2015 - 19:48 www.finansgundem.com

DSP Genel Başkanı Masum Türker, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Kendisi eğer ki başbakan olmak istiyorsa oturup konuşalım, solda birleşmek için bir platform oluşturalım" dedi.
 
Merhum başbakanlardan Bülent Ecevit'in adının verildiği Turgutlu ilçesi girişindeki meydanın açılış törenine katılan Türker, gönüllerinden eksik etmeyecekleri, Türk siyasetinin temiz ve dürüst lideri Ecevit'in adını meydana verenlere teşekkür etti.
 
Türker, bir gazetecinin "CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun birleşme çağrısı" hakkındaki görüşlerini sorması üzerine, "Kendisi eğer ki başbakan olmak istiyorsa oturup konuşalım, solda birleşmek için bir platform oluşturalım ama kendisinin mutlaka başbakan olmak istemesi gerekir. Biz geçmişte de sağ sol gözetmeksizin koalisyonlarda yer aldık. Önemli olan bu milletin hayrına bir şeyler yapmaktır. Şu anda iktidar sıkıntısı vardır halkımızda. Bunu ortadan kaldırmak için tekliften önce kim ne istiyor, ona bakmak lazım" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)