BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu’ndan 'Yeniden Refah Partisi' yorumu----

Kılıçdaroğlu’ndan 'Yeniden Refah Partisi' yorumu

Kılıçdaroğlu’ndan 'Yeniden Refah Partisi' yorumu
24 Mart 2023 - 20:14 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı'na katılmaya karar veren Yeniden Refah Partisi ile ilgili, "Kendi tercihleridir. Millet İttifakı olarak her tercihe saygı duyarız. Biz geleceği konuşmak istiyoruz" açıklamasını yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, afet bölgesi Malatya’da Millet İttifakı Liderleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte enkaz alanında incelemelerde bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu daha sonra, çadır kentte depremzedeler ile bir araya geldi.

“KENTİN RUHU KORUNMALI”

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri, “Depremi yaşayan kentlerin ayağa kaldırılması lazım kenti terk edenlerini yuvalarına dönmeleri gerekiyor en büyük arzumuz bu” dedi. Deprem bölgesi içim özel yasa çıkarılması gerektiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, konutların yeniden yapılırken kentin ruhunun korunması gerektiğini vurguladı. Konut için gerekli imalatın da bölgede yapılması ve bu sayede istihdama da katkı sağlanması gerektiğine dikkat çeken CHP lideri, “Esnafın da nefes alması lazım” dedi.

“TERCİHE SAYGI DUYARIZ”

Kılıçdaroğlu, Yeniden Refah Partisi’nin, Cumhur İttifakı’na dahil olmasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine de “Siyaset elbette devam ediyor. Ama biz bugünü değil, geçmişi değil, geleceği konuşmak istiyoruz. Deprem bölgesindeyiz. Depremzedeler ‘Bizim için ne yapacaksınız’ diye soruyor. Kendi tercihleridir. Biz Millet İttifakı olarak her tercihe saygı duyarız” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'nda

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)