BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan rehine açıklaması----

Kılıçdaroğlu'ndan rehine açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan rehine açıklaması
31 Mart 2015 - 16:24 www.finansgundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcının adliyede rehin alınması olayını Twitter'da değerlendirdi

Çağlayan Adliyesi'nde savcı Selim Kiraz'ın rehin alınmasını yorumlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti sert sözlerle eleştirdi.

CHP liderinin hedefinde ise iktidar partisi ve MİT vardı. Yaşananlardan hükümeti sorumlu tutan Kılıçdaroğlu,  rehine alma olayında hükümetin parmağı olabileceğini ima etti.

Eylemcilerin adliyeye silah sokmasını hatırlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yoksa elektirik bu iş için kasıtlı mı kesilmiştir?" diye sordu.

Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın Çağlayan Adlyesi'nde rehin alınması gündemin ilk sırasına oturdu. Rehine olayını değerlendiren Kılıçdaroğlu'nun attığı tweetler hükümeti çok kızdıracak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)