BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan mal varlığı resti!----

Kılıçdaroğlu'ndan mal varlığı resti!

Kılıçdaroğlu'ndan mal varlığı resti!
14 Temmuz 2015 - 11:43 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal kendisi ve ailesinin malvarlıklarının araştırılması için komisyon kurulmasını isteyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ailesi ile ilgili ortaya atılan iddialar üzerine kendisinin, eşinin, çocuklarının ve tüm yakınlarının varlıklarının araştırılması için Meclis'te komisyon kurulmasını istedi.

Bunun için hazırlanan önerge Meclis'e sunuldu.

Dün de CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de 'usulsüz şekilde mal edinerek haksız yere zenginleştiklerine dair' iddialarla ilgili kendisi ve eşi hakkında soruşturma başlatılması için suç duyurusunda bulunmuştu.

İDDİALAR NEYDİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi’nin dairelerinin bulunduğu rezidansta dairesi olduğu iddia edilmişti. CHP lideri Kılıçdaroğlu da kızının rezidans dairesi almasıyla ilgili olarak, "Kızıma haram yememesini öğrettim, kul hakkı yememesini öğrettim, onlar bunu gayet iyi biliyorlar. Hepsi onurlular, pırıl pırıl insanlar. Onlarla gurur duyuyorum, onur duyuyorum. Onlar alın teriyle kazandılar, kul hakkı yemediler, hırsızlık yapmadılar. Onlarla gurur duyuyorum, onları seviyorum, onlarla her zaman övünç duyuyorum" demişti.

CHP'Lİ BAŞKAN DA KENDİSİ HAKKINDA SORUŞTURMA İSTEDİ

Dün de Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, basında yer alan "usulsüz şekilde mal edinerek haksız yere zenginleştiklerine dair" iddialara ilişkin, kendisi ve eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi hakkında soruşturma başlatılması talebiyle suç duyurusunda bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)