BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan işadamlarıyla gizli görüşme!----

Kılıçdaroğlu'ndan işadamlarıyla gizli görüşme!

Kılıçdaroğlu'ndan işadamlarıyla gizli görüşme!
26 Mart 2015 - 07:14 www.finansgundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yatırım yapan ve Ak Partiyi destekleyen 8 iş adamıyla görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam sürpriz bir biçimde ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da iş yapan 8 ünlü işadamıyla bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen yemeğin katılımcıları “sır” gibi saklanırken, iş adamlarının, “Önceki seçimlerde, AK Parti’ye oy verdik, partiye destek sunduk. Ancak artık endişeliyiz. Bu seçimlerde demokrasiyi rafa kaldırmayacağını bildiğimiz siyasi partilerin yanında durmak istiyoruz” mesajını verdikleri belirtildi.

SIR GİBİ SAKLANDI

Milliyet'in haberine göre, Kılıçdaroğlu, önceki akşam İzmir’e hareketinden önce, Marriott Otel’de sürpriz bir programa katıldı. Basından ve partililerden dahi saklanan yemeğin CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin tarafından organize edildiği öğrenildi. Yemeğe ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yatırımları bulunan 8 ünlü işadamı katıldı. İşadamlarının isimleri, “Ak Parti baskısıyla karşılaşabilecekleri” gerekçesiyle paylaşılmadı.

GİDİŞATTAN ENDİŞELİYİZ

Alınan bilgilere göre, işadamları, “Geçmişte Ak Parti’ye oy verdik. Maddi destek de sağladık. Ancak artık Türkiye’nin gidişatından endişeliyiz. Demokrasi ve hukuk konularında kaygılarımız var. Bu seçimlerde demokrat bir tavır takındığını bildiğimiz, demokrasiyi rafa kaldırmayacağını bildiğimiz siyasi partilerin yanında durmak istiyoruz” diyerek CHP’ye dolaylı destek mesajı verdikleri belirtildi. Yemekte, CHP’nin Kürt sorunun çözümü konusundaki tutumumun da bölgede karşılığı olduğu, ancak Ak Parti-HDP kutuplaşması nedeniyle CHP’nin bölgede yeteri kadar oy alamadığı tespitinin yapıldığı da ileri sürüldü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)