BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan İnce talimatı----

Kılıçdaroğlu'ndan İnce talimatı

Kılıçdaroğlu'ndan İnce talimatı
27 Haziran 2018 - 12:26 www.finansgundem.com

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'ye destek vereceğini ifade etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki parti genel meclisinde açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

- Bugün çok mutluyum havuz medyasında ilk kez manşet olduk. Havuz medyasında manşet olduysak demek ki yaptığımız iş doğru. Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmek, dışlamak gibi amacım yok. Herkesi, 81 milyonu kucaklayacağız. İl başkanı, ilçe başkanı gelmek isteyenler oldu. Gelmeyin dedim. Herkes işini yapsın dedim.

- Biz önümüzdeki seçimlere önemli bir hazırlıkla gideceğiz. Türkiye'yi demokrasiye kavuşturmak için mücadele edeceğiz. Bu seçimler klasik seçimler değildir. Herkesi kucaklayacağız. Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da kucaklıyoruz. Havuz medyası da bunu bilsin. Biz de ayrılık gayrılık yoktur. Biz demokrasi adamıyız. Haktan, hukuktan yanayız. Birlikte yürüyeceğiz.

- Hiç kimseyi ötekileştirmeden 81 milyonu kucaklıyoruz, sevgili arkadaşım Muharrem İnce 81 ili gezeceğim diyor. İl başkanlarıma talimatımdır. Karşılayacaksınız, heyecan içinde gezdireceksiniz. Uğurlayacaksınız. Hiçbir tereddütünüz olmasın.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir27 Haziran 2018 12:40

    Maşallah..insan biraz milletin önüne çıkıp açıklama yaparken sıkılır, kaç kez seçim kaybetmişsin, parti Başkanı olduğun halde son seçimde aday olmamışsın..sizde yanlış olduğunu biliyorsunuz fakat makam-imkanlar tatlı tabii..