BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sosyal medya göndermesi----

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sosyal medya göndermesi

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sosyal medya göndermesi
01 Temmuz 2020 - 18:26 www.finansgundem.com

Akşener, ''Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim'' dedi. Akşener'in paylaşımına yorumda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu ise, "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın YouTube, Netflix gibi platformlarla ilgili olarak yaptığı “Bu millete, bu ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, parlamentomuzdan bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” açıklamasına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da tepki gösterdi.

”VALLAHİ GÜCENİRİM”

Twitter hesabından Erdoğan'ın sözlerini de alıntılayarak paylaşımda bulunan  Akşener, Netflix'in popüler dizilerinden Dark'a gönderme yaparak “Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın @RTErdogan” dedi.

KILIÇDAROĞLU DA TEPKİ GÖSTERDİ

Akşener’in bu tepkisine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da destek geldi. Kılıçdaroğlu, Akşener’in sözlerini alıntılayarak “Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)