BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a sert yanıt----

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a sert yanıt

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a sert yanıt
15 Ağustos 2020 - 18:42 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Doğu Akdeniz’de Yunanistan ile yaşanan krizle ilgili “CHP'li siyasetçiler ve CHP medyası Yunan medyasının ağzıyla konuşuyor” ifadelerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın AKP İl Başkanları Toplantısı'ndaki “CHP’li siyasetçiler ve CHP medyası Yunan medyasının ağzıyla konuşuyor” sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Dış politikada Dışişleri Bakanlığı'nın tümüyle devre dışı bırakıldığını belirten Kılıçdaroğlu, “Rüşvet alanları büyükelçi yapacaksın, kadim dostumuz olan Mısır'ı düşman ilan edeceksin, sosyete damat Doğu Akdeniz'deki karbon yatakları için ‘Orada çok ciddi bir rezerv şu an itibarıyla yok' diyecek ve sen Cumhuriyet Halk Partisi'ni suçlayacaksın… Böyle bir aymazlığı tarih bile yazmamıştır… Ne diyorduk? ‘Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor'” dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 19. Kuruluş Yıl Dönümü programı öncesi AKP İl Başkanları Toplantısı'nda şu sözleri sarf etmişti:

"Türkiye'nin dış siyasette aktif bir yol izlemesi birilerini rahatsız etmektedir. Ülkemizin Doğu Akdeniz'deki haklarını garanti altına alma yolundaki adımları hem iç hem de dış politikada turnusol kağıdına dönüşmüştür."

"CHP ülkemize destek vermek yerine Yunan medyasının ağzıyla konuşmayı tercih etmiştir. CHP’li siyasetçiler ve CHP medyası Yunan medyasının ağzıyla konuşuyor."

"Doğu Akdeniz'de Türkiye bugüne kadar ne yaptıysa meşruiyet temelinde ve Libya ile yaptığı mutabakat muhtıraları çerçevesinde yapmıştır." (Sözcü)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de konuşuyor

ABD başkanlık seçimlerinde mektupla oy krizi

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aydın16 Ağustos 2020 10:11

    Hepsi tamamda Mısır seçilmiş Cumhurbaşkanını idam etti.Ne yapacaktık?Alkışlayacakmıydık.Mısır'da olanlar tam sizin darbeci ve idamsever düşüncenize uygun olduğu için böyle konuşuyorsun.Sen hiçbir zaman lider olamayacaksın.Partinde bu saçmalıklarıyla hiçbir zaman iktidar olamayacaktir.