BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a müzik tepkisi: Yasaklar ideolojik----

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a müzik tepkisi: Yasaklar ideolojik

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a müzik tepkisi: Yasaklar ideolojik
21 Haziran 2021 - 20:14 www.finansgundem.com

Müzikle ilgili sınırlamaların saat 24.00'a çekildiğini açıklayan Erdoğan'a Kemal Kılıçtaroğlu'ndan jet hızında tepki geldi

Kabine Toplantısı sonrasında pandemi kısıtlamalarına ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi.

Erdoğan'ın "Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar, gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok" şeklindeki açıklamasına Twitter hesabı üzerinden yanıt veren Kılıçdaroğlu "Beyefendi müzik yasağını gece 24’e çekiyoruz, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok demiş. Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri. Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın?" sözleriyle yanıt verdi.

Ayrıca erken seçim çağrısını da yineyen CHP Lideri, "Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver. Trollerine mangalda kül bıraktırmıyorsun sosyal medyada ama konu seçime gelince, yerinde yeller esiyor" ifadelerini kullandı.

Ağbaba: AKP koronayla değil, yaşam biçimiyle mücadele ediyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mekânlardaki müzik yasağına ilişkin olarak yaptığı, "Müzik yasağını saat 00:00'a çekiyoruz; gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok" açıklamasına tepki gösterdi. Ağbaba, "AKP koronayla değil, insanların yaşam biçimiyle mücadele ediyor" düşüncesini dile getirdi.

Erdoğan, 4 maddelik tam normalleşme adımlarını açıkladı