BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu açıklaması----

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu açıklaması
16 Ekim 2015 - 20:35 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu

Star TV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara patlaması sonrasında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptıkları görüşmeyi dışarıda anlatıp anlatmadığı yönündeki soruya, "İçeride konuştuklarımızı dışarıda anlatmadım. Anlatsaydım Davutoğlu çok zor durumda kalırdı. İsterse anlatabilirim." cevabını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"ÇOK ZOR DURUMDA KALIR"
Kılıçdaroğlu, Star TV sunucusu "Başbakan Davutoğlu içeride yapılan herşeyi konuşuyor anlatıyor. Benzeri bir cümle sarf edildi ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi;

İçeride konuşulanları dışarıda anlatsam Davutoğlu zor durumda kalır. Ama arzu ediyorsa sayın Kılıçdaroğlu anlatabilir derse ben anlatırım. Ama devlet terbiyem buna izin vermediği için Aramızda kalsın dediği hiç bir konuyu dışarıda anlatmadım.Kendi MKYK üyelerimede anlatmadım onlarda bilmiyor. Ama sayın Davutoğu içeride konuşulanları IŞİD bağlantılarını Kılıçdaroğlu anlatabilir derse ben anlatırım. Kim zor durumda kalırmış çok daha net çıkar ortaya.

CUMHURBAŞKANI ÇAĞIRSAYDI NE YAPACAKTI?
Nazlı Çelik, Kılıçdaroğlu'na "Cumhurbaşkanı görüşmek isterse görüşür müsünüz?" sorusunu da yöneltti. Kılıçdaroğlu bu soruya kaçamak cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'in ismini ağzına almadan şu cevabı verdi;

Olaydan hemen sonra 4 siyasi parti davet edilseydi ya ben gitmem gibi bir tavır sergilememiz doğru olmazdı. Davutoğlu'nun tavrı doğrudur. Davutoğlu'nun teklifi yerindedir. Teklifin bir eksiği vardır. Sayın Demirtaş davet edilmemiştir. Davutoğlu bana hak verdi. Çok sert konuştuğu için çağırmamış.

"UMARIM KENDİ ARACIMIZI VURMAMIŞIZDIR"
Sınır ihlal eden kimliği belirsiz bir insansız hava aracaı düşürdük. Nasıl değerlendirirsizniz? Sorusuna ise Kılıçdaroğlu;

"Umarın kendi insansız hava aracımızı düşürmemişizdir. İki tarafta kabul etmediğine göre kime ait bir insansız hava aracını düşürdük biz?" cevabını verdi.

"YÜKSELİŞTE OLAN TEK PARTİYİZ"
Oy tahmini ile ilgili geren soruya Kılıçdaroğlu, "Bir çalışmamız yok ama gazetelerde çıkan anketlerden gördüğüm, partimizin yükselişte olan tek parti olduğudur. Bu da iyi bir çıta bence." cevabını verdi.
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül17 Ekim 2015 10:31

    Öz KARDEŞ ve kuzenleri dahi HDP oy veren bu Şahıs nasıl Atatürk'ün partisinde genel başkan olabilir. Bu nasıl bir aymazlık. CHP ne hale düştü. Doğan grubuna yamanırsan olacağı bu.

  • Ali Ergül17 Ekim 2015 10:28

    Iddia ediyorum Kemal bey in ailesinin tamamı HDP oy verdi . Ey CHP kardeşlerim nasıl tutarsınız bunu orda. Ailesi bile kendine güvenmeyen HDP sempatizanı bu Şahsı muhterem i.

  • Ali Ergül16 Ekim 2015 21:03

    6yıldır CHP BAŞINDA yalan söylenince oyu artacak sanıyor seçimler de bile başarısızlığı başarı gibi karşılayan biri nasıl olur CHP bu kadar durabilir. Artık yeter ALIN bunu yedeğe.

  • Ali Ergül16 Ekim 2015 20:56

    Ey CHP oy veren halkım bu Adam'ı neden oturtursunuz bu koltukta. Atam çok üzgünüm sahip çıkamadım partime pkk sempatizanları ele geçirdi partini. Utanıyorum.

  • Ali Ergül16 Ekim 2015 20:52

    Bu adam yalan akıyor. Insan'da biraz haya olacak olmazsa sonuç bu olur.