BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması----

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması
15 Aralık 2021 - 19:19 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusu ile ilgili "İttifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olmamda bir sorun yok." açıklamasını yapmıştı

İstanbul Sanayi Odası'nı ziyareti öncesi gazetecilerle konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday gösterilme durumu soruldu. Kılıçdaroğlu daha önce adaylıklarıyla ilgili olumlu konuşmadığı Yavaş ve İmamoğlu'na ilişkin bu kez, "Karşı değiliz. Arkadaşlarımız şu anda çalışıyorlar, başarılı bir süreci İstanbul ve Ankara'ya yaşatıyorlar" dedi.

"YENİ BİR ŞEY DEĞİL"

İstanbul Sanayi Odası'nı ziyareti öncesi gazetecilerle konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bu açıklamaları soruldu. "Yeni bir şey değil aslında" diyen Kılıçdaroğlu, "İttifak, demokrasi konusunda birlikte mücadele ettiğimiz, güçlendirilmiş parlamenter sistemini getirmek istediğimiz arkadaşlarımızla birlikte karar vereceğiz. Bugün bir temas olmadı." dedi.

İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ'IN ADAYLIĞI SORULDU

Kılıçdaroğlu'na Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlarının adaylığına karşı olduğu iddiası da soruldu. Daha önce bu konuda ''Bizim iki büyükşehir belediyesinde Ankara ve İstanbul'da Meclis çoğunluğumuz yok. Siz eğer belediye başkanı olarak seçilmişseniz, bazı sözler vermişseniz o sözleri yerine getireceksiniz" diyen Kılıçdaroğlu, bu kez "Karşı değiliz. Arkadaşlarımız şu anda çalışıyorlar, başarılı bir süreci İstanbul ve Ankara'ya yaşatıyorlar" diye cevap verdi.

"TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıklamalarının sorulması üzerine de Kılıçdaroğlu, "Talihsiz bir açıklama. Bakanlar ekonominin gidişini şahsileştirmezler. Kendi şahsi durumlarını, ekonomik pozisyonla bir tutmazlar. Dolayısıyla talihsiz bir açıklama" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu adaylık konusunda ilk kez bu kadar net konuştu

 

Millet İttifakı'nın adayı kim olacak?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)