BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediye başkanlarına uyarı----

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediye başkanlarına uyarı

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediye başkanlarına uyarı
13 Temmuz 2019 - 08:53 www.finansgundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda “Belediye başkanlarımızın şikâyet etmeye hakkı yok. Zor süreci el birliğiyle aşacağız ve yerel yönetimlerde bir tarih yazacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, “Belediye başkanlarımızın şikâyet etmeye hakkı yok. Ama zor bir süreç yaşadıklarını ben de biliyorum. O zor süreci el birliğiyle aşacağız, dayanışma içinde aşacağız.Ben buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu dün Ekrem İmamoğlu, beraberindeki 14 ilçe belediye başkanı ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda özetle şu mesajları verdi:

“Bir seçim süreci yaşadık. Bu bir siyasi yarıştı, siyasi yarışta bütün dünyanın, sadece Türkiye’nin değil bütün dünyanın, bütün demokratların takdir ettiği bir sonucu elde ettik. Asıl görev şimdi başlıyor. Siyaset yarışı bitti şimdi hizmet yarışı. Dolayısıyla hizmet yarışını siyasi yarışta sağladığımız başarıyla perçinlersek o zaman geleceğimiz çok daha başarılı olacak. O konuda elbette ki, belediye başkanlarımızın çalışmaları var, projeleri var. Ama belediye başkanlarımızın bu projelerinde, çalışmalarında belediye meclisleri destek verecekler, o desteği esirgemeyecekler. Ayrıca yaptığınız önemli çalışmaları geniş kitlelere aktarmak gibi bir göreviniz de var sizin. Kahvede otururken, caddede yürürken, parkta otururken, aile sohbetleri yaparken kendi başarılarınızı, belediye başkanınızın başarılarını bir şekliyle dillendirmek zorundasınız.

‘Zor süreci aşacağız’

Sizin blok olarak göstereceğiniz her başarı toplumun hanesine yazılacaktır. Partiden çok toplumun hanesine yazılacaktır. Belediye başkanlarımızın şikâyet etmeye hakkı yok. Ama zor bir süreç yaşadıklarını ben de biliyorum. O zor süreci el birliğiyle aşacağız ve birlikte aşacağız, dayanışma içinde aşacağız ve göreceksiniz gerçekten de yerel yönetimlerde bir tarih yazacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Bu tarih hepimizin el birliğiyle yazdığı bir tarih olacak. Elde ettiğimiz başarı da her birimizin ortak başarısıdır. Her birimizin özel çabasıdır, izlediğimiz stratejidir ve bu başarı hepimizin ortak başarısıdır.”

İmamoğlu da toplantıda yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Biz İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunluk, azınlık tartışmasını da zihninden silmiş bir ekibiz. Sizler de görmüşsünüzdür ki canlı yayınla biz bütün meclisimizi naklen veriyoruz ve gerçekten topluma gerçek çoğunluğun sokakta olduğunu hissettiriyoruz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)