BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan baro yürüyüşüne destek ----

Kılıçdaroğlu'ndan baro yürüyüşüne destek

Kılıçdaroğlu'ndan baro yürüyüşüne destek
23 Haziran 2020 - 16:37 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, baro başkanlarının başkente yürüyüşü hakkında, "Biz baroların yürüyüşü saygıyla karşılıyoruz. Anayasa gayet açık silahsız ve saldırısız olmak kaydıyla yürüyüş herkesin hakkıdır diyor." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı.

Kılıçdaroğlu, baro başkanlarının yürüyüşü ile ilgili  "biz baroların yürüyüşü saygıyla karşılıyoruz. Biz de adalet yürüyüşü yaptık. Üstelik CHP bayrağı kullanmadan yaptık. Bunu elimizde sadece Türk bayrağı vardı. Dünyaya mesaj verdik. Barolar da hak arıyorlar onlar da yürüyecekler." dedi.

Kılıçdaroğlu, "Anayasa gayet açık silahsız ve saldırısız olmak kaydıyla yürüyüş herkesin hakkıdır diyor. Bizim yapacağımız ilk yargı reformunda Allah’ın izniyle göreceksiniz savcıyla avukatı aynı düzeye indireceğiz. Hakimin yanında savcı olmaz. Ne demek hakimin yanında savcı? Avukatla savcı yan yana olacak karşılıklı hakim yukarıda olacak." İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)