BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Ziyaretin ertelenmesini HDP'ye sorun----

Kılıçdaroğlu: Ziyaretin ertelenmesini HDP'ye sorun

Kılıçdaroğlu: Ziyaretin ertelenmesini HDP'ye sorun
17 Mart 2023 - 14:30 www.finansgundem.com

MYP Genel Başkanı Çayır'ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesinin gerekçesinin sorulması üzerine, "Onu bana sormayacaksınız arkadaşlar, onu ev sahibine soracaksınız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Yol Partisi (MYP)  Genel Başkanı Remzi Çayır'ı ziyaret etti. Görüşmenin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, Remzi Çayır ile güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve Türkiye'nin güncel sorunlarını masaya yatırdıklarını söyleyerek, "Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşlarıyla beraber, en azından bir masanın etrafında bir araya gelmek, bir kahve içmek benim açımdan da ufkumun büyüklüğü açısından da son derece değerli. Bundan sonra da uygun ortamlar olduğunda tekrar bir araya geleceğiz, konuşacağız" dedi. 

BANA DEĞİL, HDP'YE SORUN

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesinin gerekçesinin sorulması üzerine, "Onu bana sormayacaksınız arkadaşlar, onu ev sahibine soracaksınız" dedi.

Kılıçdaroğlu Hatay Valisi ve Hatay İl Sağlık Müdürünün AK Parti'den milletvekili aday adayı olabilmek için istifa etmesine ilişkin de "Yaklaşık 50 bin insan hayatını kaybetti. 50 bin kişi ülkede hayatını kaybediyor. Allah rızası için bir kişi sorumluluk alır. Vicdanen bir kişi bile 'Benim istifa etmem lazım. Ben bunu beceremedim. Bunu yapamadım. Burada benim de sorumluluğum var' demedi. Ne diye istifa ediyorlar? Yeniden siyasete girmek için, girsinler" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP’ye yapacağı ziyaret ertelendi

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu HDP ile görüşecek

 

Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu afet bölgesine gidiyor