BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu uyardı----

Kılıçdaroğlu uyardı

Kılıçdaroğlu uyardı
30 Eylül 2013 - 07:44 www.finansgundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Anayasa Komisyonu’ndaki CHP’li Batum ve Güler yayımladığı, partili Kart’ı hedef alan bildiriyle ilgili uyarı yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyesi milletvekillerini, aralarında zaman zaman yaşanan ve kamuoyuna yansıyan görüş ayrılıklarına dair beyanatları konusunda uyardı.
Kılıçdaroğlu, Lüleburgaz dönüşünde bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, CHP’nin Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri arasında kamuoyuna da yansıyan tartışmalar ve son olarak CHP’li Süheyl Batum ve Birgül Ayman Güler’in, Atilla Kart’ı hedef alan ortak bir bildiri yayımlamasına ilişkin olarak şunları söyledi:
HASTALIKLAR DEPREŞTİ: Ülkenin gündeminde Anayasa var mı? Yok. Eski hastalıklar depreştikçe bu tür tartışmalar oluyor. Çiftçinin sorunu var, esnafın sorunu var. Dış politikada gelmişiz duvara çarpmışız. Bu tür sorunlar varken iki arkadaşımız, üç arkadaşımız oturuyor, kendi kendilerine tartışıyorlar. Bunu da medya kullanıyor. Hiçbir CHP milletvekilinin CHP’nin kullanılmasına olanak verecek söylemlerde bulunmaması lazım. Kendilerini kullandırtmamalılar. Hala bunun farkında değilse yakın arkadaşlarına danışsınlar. Hiçbir CHP milletvekilinin tuzağa düşme hakkı yok.
BAZI ARKADAŞLAR ATLIYOR: Çiçek’in açıklaması var. Buradaki görüşler hiçbir partiyi bağlamaz diye. Bu kadar açık bir deklarasyonu başkan yapıyor. Bizden bazı arkadaşlar, bu CHP’nin görüşü diye atlıyorlar. Yok, öyle bir şey. CHP’nin görüşü olması için CHP’nin PM’sinde MYK‘sında görüşülmesi lazım. Orada görüşülmeden hiçbiri ne CHP’nin ne AKP’nin ne MHP’nin ne de BDP’nin görüşüdür. O kadar açık. (Bir uyarınız oldu mu? sorusu üzerine) O ayrıntılara girmeyelim.
EGOSU ŞİŞKİN ADAM: (Demokrasi paketiyle ilgili) Gizli kapaklı, karanlık odalarda hazırlanacak, kapalı kapılar ardında pazarlıklar yapılacak ondan sonra ben demokratikleşme paketini açıklıyorum. Ne yaparsan yap. Erdoğan’ın konuşmaları artık topluma güven vermiyor, dünyaya güven vermiyor. İçine kapanık, egosu şişkin, ne oldum delisi olan bir adamı ülkeye demokrasi getirmesi mümkün değil. Önce, kendi iç dünyasında demokrasiyi özümsemesi lazım.
RUH HALİ SAĞLIKLI DEĞİL: (Erdoğan’ın DHKP/C ile CHP’yi bir tuttuğuna yönelik açıklamalarına ilişkin) Bir kişinin belgelere bilgilere dayanarak bir ülkenin ana muhalefet partisini terör örgütüyle ilişkilendirmesi onun ruh halinin sağlıklı olmadığını gösterir. Bu soruya yanıtı psikologların vermesi lazım. Özgürlük söylemini dile getiren herkesi terörist olarak görüyor. 17 maddelik Özgürlük ve Demokrasi Manifestosu hazırladık; terör örgütünün söylemi olarak kabul ediyor. Demokrasi istemek, özgürlük istemek ne zamandan beri terör eylemi haline kondu?
GİR BAKALIM GİREBİLİYORSAN: Başbakan ABD, Suriye’yi vurursa karadan destek veririz, diye açıklama yaptı. Yurtdışına müdahale etmen için parlamentonun yetki vermesi lazım. Olayları Uludere olayları gibi görüyor. Gider, vururum kimse bana hesap sormaz. Suriye’ye girerim, istediğimi yaparım, parlamentodan izin almaya da gerek yok. Gir o zaman. Gir de boyunun ölçüsünü al bakalım. Gazze gibi sanıyor. Gazze’ye de Türk donanması gönderecekti. Gönderdi mi? Gönderemez de zaten. Kulağını çektiler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)