BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Soylu'yu ciddiye almıyoruz----

Kılıçdaroğlu: Soylu'yu ciddiye almıyoruz

Kılıçdaroğlu: Soylu'yu ciddiye almıyoruz
30 Haziran 2018 - 12:23 www.finansgundem.com

AK Parti'nin parlamentoda çoğunluğu kaybettiğini söyleyem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Artık MHP'siz adım atamazlar" şeklinde yorumda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde gazetecilere seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Parlamentoda AK Parti'nin çoğunluğu kaybettiğini anımsatan CHP Lideri, "Artık MHP'siz adım atamazlar" ifadesini kullandı.

Yeni dönemde Meclis'te ikili bir yapı oluştuğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin çoğunluğu kaybetmesi nedeniyle MHP ile zorunlu işbirliğine gittiğini, Erdoğan'ın artık bağımsız bir iradesinin kalmadığını söyledi.

AK Parti'nin atacağı adımlarda MHP'nin onayına ihtiyaç duyacağını da vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Bahçeli, Türkiye'nin ileriye gitmesi için Erdoğan'ı zorlarsa kendisini kutlarız" dedi.

"Soylu'yu ciddiye almıyoruz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun şehit cenazeleri için valilere verdiği "CHP il başkanlarını protokole almayın" talimatını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, Soylu'yu ciddiye almadıklarını söyledi ve bunun bir iç çatışma planının ilk adımları olduğunu savundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)