BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Sarıgül Eyüpsultan’ı istemedi----

Kılıçdaroğlu: Sarıgül Eyüpsultan’ı istemedi

Kılıçdaroğlu: Sarıgül Eyüpsultan’ı istemedi
08 Mart 2019 - 23:37 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada "Sarıgül'e Eyüpsultan’ı teklif ettik, istemedi. İstanbul, Ankara, Bursa ve Mersin’i alacağız" diye konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partiden istifa edip DSP’ye geçen Mustafa Sarıgül’e İstanbul’un Eyüpsultan ilçesini teklif ettiklerini ancak kabul etmediğini söyledi.

Kanal D’nin yayınında konuşan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın halkla ilişkisi olmadığını, üç bin kişilik koruma ordusuyla gezdiğini söyledi.

“Hani sen halk adamıydın? Badem sütüyle beslenecek beyefendi” diyen CHP lideri, kendisinin herkesin hakkını savunacağını dile getirdi.

CHP’den DSP’ye gidenlerin olduğunu anımsatan Kılıçdaroğlu, bunu etik bulmadığını kaydetti. CHP lideri, DSP’den Şişli adayı olan Sarıgül için de “Sarıgül’e ‘Eyüp belediye başkan adaylığını verelim’ dedik, ‘İstemiyorum’ dedi. Kendi takdiridir. Herkes şunu çok iyi bilmeli. Bir kişi başarılı ise… (İstanbul adayı Ekrem) İmamoğlu Beylikdüzü belediye başkanımızdı… Yoksa ‘Ben aynı belediyeye aday olayım…’ Bir şey çıkmaz” ifadelerini kullandı.

İstanbul, Ankara, Bursa ve Mersin’de belediyeleri kazanacaklarını savunan CHP lideri, olağanüstü kurultay olup olmayacağına dair soruya şu yanıtı verdi: “O zaman göreceğiz. Bu kadar sorun varken, hangi vatandaş ‘CHP kurultay yapacak mı yapmayacak mı’ diye düşünür? Vatandaşların böyle bir derdi yok. CHP kurultay yapsa ne olur, yapmasa ne olur… Yeri zamanı gelir, yaparız kurultay. Biri genel başkan olur. Normal bunlar.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)