BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Kılıçdaroğlu neye 'Hayır' dediğini bilmiyor"----

"Kılıçdaroğlu neye 'Hayır' dediğini bilmiyor"

Kılıçdaroğlu neye 'Hayır' dediğini bilmiyor
08 Mart 2017 - 15:22 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gizli evetçi olduğunu iddia etti.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Çorum’un Sungurlu ilçesine gelen Adalet Bakanı Bozdağ, ilçe teşkilatı binasının balkonuna çıkarak halka seslendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gizli evetçi olduğunu iddia eden Bozdağ, 'Kavga çıkar onun için kavga çıkmayan bir sistem getirelim. Bu Kılıçdaroğlu gizli ’Evet’çi haberiniz olsun. Adam şimdi millete ’Hayır deyin’ diye kampanya yapıyor. Fakat neye ’Hayır’ dediğini bilmiyor' dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti ve MHP İlçe başkanlıkları ziyaretinin ardından partisinin ilçe binasındaki balkondan halka seslendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gizli evetçi olduğunu iddia eden Bozdağ, "Kılıçdaroğlu çıkmış, ’Kavga mavga yok’ diyor. Geçen günde çıkmış televizyonda ne diyor? ’Cumhurbaşkanı diyelim ’A’ partisinden oldu, Başbakanda ’B’ partisinden oldu. O zaman kavga çıkmaz mı? diyor. ’Çıkar diyor.’ Biz de onu diyoruz ey Kılıçdaroğlu. Kavga çıkar onun için kavga çıkmayan bir sistem getirelim. Bu Kılıçdaroğlu gizli ’Evet’çi haberiniz olsun. Adam şimdi millete ’Hayır deyin’ diye kampanya yapıyor. Fakat neye ’Hayır’ dediğini bilmiyor. Okumamış. Cumhurbaşkanlığı sisteminde Başbakanla Cumhurbaşkanılığı birleştiriliyor, başbakanlık ortadan kaldırılıyor. Yok ki kavga etsin. Ama bu sistem kavga doğuruyor" dedi.

Bakan Bozdağ konuşmasının ardından ilçedeki esnafları ziyaret ederek tokalaştı. Bakan Bozdağ daha sonra ilçede bulunan İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’na geçti. STK’lar, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Bozdağ’ın toplantısı basına kapalı gerçekleştirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)