BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, kripto para kararına tepki gösterdi ----

Kılıçdaroğlu, kripto para kararına tepki gösterdi

Kılıçdaroğlu, kripto para kararına tepki gösterdi
16 Nisan 2021 - 10:52 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Resmi Gazete'de yayınlanan kripto para yönetmeliğine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Böyle kararlar verilmeden önce tüm paydaşlarla konuşulur. Kripto kararını kime danıştın ey iktidar?" diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Resmi Gazete'de yayınlanan ve kripto varlıkların ödemelerde doğrudan ve dolaylı olarak kullanılamayacağını bildiren yönetmeliği eleştirdi.

Bunu 'geceyarısı zorbalığı' olarak niteleyen Kılıçdaroğlu, "Kurtulamadılar bu zihniyetten. İlla geceyarıları bir akılsızlık yapacaklar" dedi. Kılıçdaroğlu, "Böyle kararlar verilmeden önce tüm paydaşlarla konuşulur. Kripto kararını kime danıştın ey iktidar? Bu konunun tüm paydaşları ile oturup, istişarelerde bulunacağım" ifadesini kullandı.

Merkez Bankası kripto para ödemelerine yasak getirdi

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EFSANE17 Nisan 2021 08:42

    İnsanlar böyle para kazanırsa kimse işyapmaz oturduğun yerden para kazanmak olursa bu ülke nasıl kalkınır nasıl bir üretim olur en iyi kazanç alın teri paranın bereketi olur.

  • Recep Kamil17 Nisan 2021 02:33

    Sırf iktidara ters olayım diye yapılan bir açıklama. Başka bir amacı yok.

  • saadet zinciri16 Nisan 2021 17:26

    sonuna kadar destekliyorum nasrettin hoca kazan hikayesine dönmesin bu işler. doğduğuna inanıyorsunda öldüğüne niye inanmıyorsun. şimdi herkes beleşten para kazanma peşinde elden paralar giderse ağlama moduna geçilmesin. sadece hükümeti eleştirmiş olmak için söylenmiş boş sözler. Eğer tersini yapmış olsaydı hükümet gene eleştirecek ti. chp kaale alınacak bir parti değil hatta bana göre parti bile değil. 

  • tebrikler iktidar hayırlı olsun16 Nisan 2021 12:48

    bu ülkede kripto paraları takip eden 10 milyondan fazla insan var daha da artacak bu insanlar ahmak değil çoğunluğu genç insanlar dünyayı da biliyorlar bu ülkeyi de sen bu insanları çomar gibi güdemezsin 

  • db16 Nisan 2021 11:47

    Kemal beyin, kripto paraya tepki vermesi ilginç. Bunların içi boş bilmiyor mu? Kime hizmet ediyor bu ifadeyle acaba?! Millet ekonomiyle hiçbir alakası olmayan bu uydurma paralardan uzak durması gerekiyor, yoksa bir zaman sonra çok kişinin canı yanabilir. O zamanda neden önlem alınmadı diye soracaklar! Bu aklı değiştirse iyi olur, yoksa kimlere hizmet ediyor diye kesin sorulanır...