BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli----

Kılıçdaroğlu: Kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli

Kılıçdaroğlu: Kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli
22 Mayıs 2023 - 22:01 www.finansgundem.com

Oğan'ın açıklamasının ardından Twitter'dan mesaj paylaşan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli" dedi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs Pazar günü yapılacak. Seçime günler kala siyasi partiler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, bugün yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini duyurdu.

Oğan’ın açıklamalarının ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir mesaj paylaşarak Oğan’a tepki gösterdi.

“KİMİN BU GÜZEL VATANI SATANDAN YANA OLDUĞU BELLİ”

Kılıçdaroğlu, paylaşımında “Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

“EVLADINI SEVİYORSAN KARAR VER”

Kılıçdaroğlu, gün içinde videolu bir paylaşım yapmıştı. Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoda “Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama evladını seviyorsan karar ver. Kız çocuklarımıza kötü gözle bakan o zihniyet gelirse kim bilir neler olacak. Unutma oyunu benim için değil evladın için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin” demişti.

“VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN”

Kılıçdaroğlu, paylaşımına “Gelen kaçaklar, kızlarımızın hayatını tamamen karartmadan, vatanını seven sandığa gelsin. Unutmayın, bu bir referandumdur” notunu düşmüştü.

Sinan Oğan Cumhur İttifakı'nı destekleyecek

 

Kılıçdaroğlu ile Özdağ anlaştı iddiası

 

Kılıçdaroğlu: Vatanını seven sandığa gelsin

 

Kılıçdaroğlu: En az 1 milyon insan sandık başında olacağız