BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Karara uymayız----

Kılıçdaroğlu: Karara uymayız

Kılıçdaroğlu: Karara uymayız
15 Haziran 2022 - 12:46 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliğinin düşürülmesini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu'nun görevinin başında olduğunu belirtti.

Ankara’da kanaat önderleriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun siyasi parti üyeliğinin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düşürülmesiyle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Canan Kaftancıoğlu görevinin başındadır. Biz Canan Hanım’ı, İstanbul İl Başkanı olarak yüreğimize yazmış vaziyetteyiz. Kimse endişe etmesin. Yapılan uygulamanın da adil bir uygulama olmadığını biliyoruz. Adaletsizliğe boyun eğmeyeceğiz. En temel özelliğimiz o. Adaletsizliğe boyun eğerseniz, yeni adaletsizliklere kapı aralamış olursunuz.

Canan Hanım ne yaptı? Neden il başkanlığı düşürülüyor? Birilerinin talimatıyla, birilerinin isteği üzerine… Biz birilerinin talimatına evet mi diyeceğiz, birilerini talimatına evet mi diyeceğiz? Hayır, demeyeceğiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Birilerin istediği tarzda, bir kişiye haksızlık yapılacak, görevinden alınacak, üyeliği düşürülecek, siz de buna uyun denecek; biz buna uymayız."

Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Milletvekili Saliha Aydemir bir polisi yumruklamasıyla ilgili olarak şunları söyledi: Asla doğru bulmayız, doğru değil. Güvenlik güçlerine yumruk atmak, saldırmak doğru değil. Hele hele bunu bir milletvekilinin yapması asla doğru değil.

Kılıçdaroğlu, CHP’den kesin ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la ilgili soruya ise yanıt vermedi.

Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliği düşürüldü

 

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na destek