BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu ile Sarıgül buluştu----

Kılıçdaroğlu ile Sarıgül buluştu

Kılıçdaroğlu ile Sarıgül buluştu
02 Kasım 2013 - 10:42 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu ile Sarıgül kahvaltıda biraraya geldi

CHP Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, CHP üyesi olduktan sonra partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağı bildirilen Sarıgül, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile bu sabah İstanbul'dan Ankara'ya geldi.Kılıçdaroğlu ve Sarıgül JW Marriott otelde kahvaltıda buluştu. Kahvaltı, basın mensuplarına kapalı yapıldı. Parti Meclisinin yarın gerçekleştirilecek toplantısında, Sarıgül'ün partiye üyeliğinin görüşüleceği öğrenildi.

SARIGÜL'DEN İLK AÇIKLAMA

Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda gazetecilerin sorularına Sarıgül, “Ülkemiz için hayırlı bir gündü, güzel bir gündü. Bu görüşmemiz ülkemiz ve bütün yurttaşlarımız için hayırlı, uğurlu olur. Tamamen güzel bir sohbetimiz oldu. Çok verimli sohbet oldu. Çok güzel bir şekilde Türkiye'nin sorunlarını, İstanbul'un sorunlarını dertleştik ve sohbet ettik “ cevabını verdi. Sarıgül, daha sonra gazetecilere esprili bir şekilde “Hayat bazen çoğalır, bazen azalır“ diyerek el sallayıp aracına bindi.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşmasıyla ilgili "Bu sohbetin ülkemize son derece hayırlı olacağına, ülkemizde bütün yüzlerin güleceğine inanıyorum. Bu sohbetimiz yüzde 100 yurttaşlarımızı kucaklama sohbetiydi" dedi.
Sarıgül, Beylikdüzü TÜYAP'ta açılan 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nı ziyaretinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bu sabah Ankara'da yaptığı görüşmeyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Mustafa Sarıgül, görüşmeye ilişkin şunları söyledi:
"Bu sabah Ankara'da bütün ülkemiz, bütün ulusumuz için son derece hayırlı bir gündü. Bugün sabahleyin Ankara'da yurttaşlarımızı mutlu edecek çok önemli bir sohbeti gerçekleştirdik. Bu sohbetin ülkemize son derece hayırlı olacağına, ülkemizde bütün yüzlerin güleceğine inanıyorum. Bu sohbetimiz yüzde 100 yurttaşlarımızı kucaklama sohbetiydi."
Sohbetin içeriğiyle ilgili bir soru üzerine Sarıgül, "Bütün yurttaşlarımızı mutlu edecek çok güzel ve hayırlı konular konuşuldu. Önümüzdeki günlerde inanıyorum ki yurttaşlarımızın hemen hemen hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden hepsinin mutlu olacağı, demokrasi, barış, özgürlükler adına önemli bir adım atıldı" diye konuştu
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vınnnn02 Kasım 2013 23:18

    cacık,yaraya bant vs. olmaz bunlardan,kaset procesi gibi bişey,müsamere.

  • m. kara 02 Kasım 2013 15:08

    hadi gözünüz aydın. k.kılıçdaroğlu gibi kasetle gelen ve herhangi bir misyonu olmayan birinin gidiş bileti kesildi. m. sarıgül ile CHP yeni misyonuna girer diye düşünüyorum. AKP ye ilk kez bir rakip çıka bilir diye düşünüyorum. inşallah hayırlı olur

  • hhhh02 Kasım 2013 12:06

    yeni nesil cehape sarıgül ile tarihi eser cehape arasında fark yokmuş kavun kapak cıktı

  • ahmet02 Kasım 2013 11:39

    vaaaav ne devmis be anasını.medya gazlamak sansasyon yaratmak icin ne kadar devasa mansette atsa bos cıkacakta.ne yapsın garipler son cırpınısları.

  • x02 Kasım 2013 11:05

    nesi dev,ilçe bld.başkanı ile köhne chp müdürü kahvealtı yiyormuş,balonu şişirmece yapıyorsunuz.