BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Esnafın önündeki tüm engelleri kaldıracağız----

Kılıçdaroğlu: Esnafın önündeki tüm engelleri kaldıracağız

Kılıçdaroğlu: Esnafın önündeki tüm engelleri kaldıracağız
15 Kasım 2021 - 18:33 www.finansgundem.com

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyareti sonrası konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Alın teri döken esnaf kendini yalnız hissetmesin. Onları korumak, önlerindeki engelleri kaldırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB’daki makamında bir araya geldi.

Ziyarette Kılıçdaroğlu’na, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Bülent Kuşoğlu, Ahmet Akın ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak eşlik etti.

Ziyareti sonrası konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Eğer biz iç piyasayı büyütmek istiyorsak, ihracat yapmak istiyorsak güçlü bir sosyal devleti inşa etmek zorundayız. Ekonominin kitabını nasıl yazdığın belli, Türk lirasının dolar karşısında nasıl eridiği de belli. Bu zırvalıklara ve saçmalıklara asla itibar etmesinler, bizi dinlesinler. Ülkenin sorunlarıyla nasıl mücadele edeceğimizi içeride anlattık daha da anlatmaya devam edeceğiz. İstihdam yaratana her zaman saygımız var. Alın teri döken esnaf kendini yalnız hissetmesin. Onları korumak, önlerindeki engelleri kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Biz iktidar olduğumuzda esnafın önündeki bütün engelleri kaldıracağız" dedi.

Kılıçdaroğlu, ziyareti öncesinde sosyal medya hesabında şu açıklamayı yapmıştı:

"Saray, enerjiye yüzde 48 zam yapıp yükü sanayiye yıktı. Buna sessiz kalmayacağım. Türkiye'nin işletmelerini korumak için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere saat 17:00'de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmeye gidiyorum.

Saray şunu çok iyi biliyor ki sanayici, enerjiye yapılan bu zamları halka yansıtmak zorunda. Sonra gelsin sanayicimize karalamalar... Açıkça söylüyorum ne işletmelerimizi ezdireceğiz ne de halkın zamlara boğulmasına izin vereceğiz."

BİST 100 endeksinde 'Garanti' rekor

Piyasalarda gün sonu 15/11/2021

Palandöken: Şeker yokluğu sorununu bakkallar çözer