BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, 'ABD'deki kayıp 8 saat' sorusu üzerine yayından ayrıldı----

Kılıçdaroğlu, 'ABD'deki kayıp 8 saat' sorusu üzerine yayından ayrıldı

Kılıçdaroğlu, 'ABD'deki kayıp 8 saat' sorusu üzerine yayından ayrıldı
03 Kasım 2022 - 02:09 www.finansgundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İngiltere'den katıldığı canlı yayında kendisine yöneltilen, ABD ziyaretinde gazetecilerin haberdar olmadığı bir 8 saat geçirdiğine ilişkin soruya 'ben şimdilik iyi akşamlar diyeyim' diyerek yayından ayrıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin ardından bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere bu kez İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti. Londra'dan KRT TV canlı yayınına bağlanan Kılıçdaroğlu'na ABD ziyaretinin ardından sıkça gündeme getirilen "kayıp 8 saat" ile ilgili bir soru soruldu.

Programın sunucusu Savaş Kerimoğlu, "Bir ara başka bir adrese gitme gibi bir durumunuz var mı? Çünkü hep soruluyor: 8 saat işte yoktu, nereye gitti diye. Başka bir adaya gitme gibi bir durum olur mu?" sorusunu CHP liderine yöneltti. Kılıçdaroğlu, bunun üzerine "Ben şimdilik iyi akşamlar diyeyim" ifadelerini kullanarak yayından ayrıldı.

8 saat iddiaları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye gerçekleştirdiği ziyarette gazetecilerin haberdar olmadığı bir 8 saat geçirdiği iddia edilmişti. Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili "Çekim yaptık. Hemen bindik araca Washington'a doğru geldik. Benzin istasyonuna uğradık hamburger almak üzere" açıklamalarında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu, İngiltere'ye gidiyor

 

Bakan Soylu'dan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert yanıt

 

EGM'den Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

 

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)