BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu 6 proje ile oy isteyecek----

Kılıçdaroğlu 6 proje ile oy isteyecek

Kılıçdaroğlu 6 proje ile oy isteyecek
15 Nisan 2015 - 05:26 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimleri için seçmenin karşısına 6 proje ile çıkıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seçim Bildirgesi'ni 19 Nisan’da ATO Kongre Merkezi’nde açıklayacağını duyurdu. Okan Konuralp'in Hürriyet'teki haberine göre Kılıçdaroğlu'nun 6 projesi, 1) Emekliye iki maaş ikramiye 2) Temerrüt faizlerini kaldırılacak 3) Asgari ücretten kesinti yapılmayacak 4) Ücretsiz okul öncesi eğitim 5) Daha ucuz konut 6) Aile sigotası. 

Kılıçdaroğlu’nun 6 projesi içinde ilk açıklanan emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı’nda iki maaş ikramiyeydi. Bu projeye ek olarak Kılıçdaroğlu’nun, “TOKİ fiyatlarından daha ucuza ihtiyaç sahiplerinin konut sahibi olacağı” vaadinde de  bulunacağı belirtiliyor. Kılıçdaroğlu’nun, bu konudaki çalışmalarını sürdüren kurmaylarından, bildirgenin açıklanması öncesinde son kez brifing alacağı öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatleri arasında asgari ücretten vergi yükünün ve sosyal güvenlik kesintisinin kaldırılması da bulunuyor.  Kılıçdaroğlu’nun bunun yanı sıra kredi kartı borçlarından alınan temerrüt faizi uygulamasına son verilmesi başlığı da bulunuyor.

Kılıçdaroğlu’nun 6 projesi içinde 2011 seçimlerinde olduğu gibi Aile Sigortası da önemli bir yer işgal ediyor. Kadınların hesaplarına yatırılacak aile sigortası ödemeleri, uzmanlar tarafından çıkartılacak yoksulluk envanteri sonuçlarına göre dağıtılacak. 2015 şartlarına göre güncellenen Aile Sigortası projesine göre sosyal güvencesi olmayan üç çocuklu bir ailenin alacağı yardım  bin 100 TL’yi geçecek. Kılıçdaroğlu’nun 6 projesi içinde olması beklenen diğer başlık ise tüm çocuklara ücretsiz okul öncesi eğitim.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)