BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKiğılı, Mısır'dan çekildi----

Kiğılı, Mısır'dan çekildi

Kiğılı, Mısır'dan çekildi
18 Eylül 2013 - 08:27 www.finansgundem.com

Kiğılı, Kahire'nin ünlü alışveriş merkezlerindeki 3 mağazasını kapattı

Hazır giyimin öncü markalarından Kiğılı, askeri darbenin yaşandığı Mısır'dan çekildi. Sabah'ın haberine göre şirket, seçimle iş başına gelen hükümeti deviren darbecilerin yarattığı kaos ortamı nedeniyle Kahire'nin en gözde AVM'lerinden Citystars, Golf City Mall ve Mall of Arabia'daki 3 mağazasını kapattı.
CİROLAR HIZLA DÜŞTÜ
Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem, "Oradaki franchise temsilcimiz siyasal sıkıntılar yaşıyor. Ciromuz hızla düşüyordu. 5 yıldır iş yaptığımız Mısır'dan çekilmek zorunda kaldık" dedi.
Öte yandan Citystars'ta mağazası olan Koton'un Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz da buradaki operasyondan mutsuz olduklarını söyledi. Yılmaz, "Franchise temsilcimiz profesyonelliğiyle ilgili sorunlarımız var. Ciromuz düşüyor" diye konuştu.
APRCE'DE STAND AÇACAK
Kiğılı , 23-26 Eylül'de İstanbul'da gerçekleşecek Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuarı'nda (APRCE) stand açacak. Hilal Suerdem 2011'de Singapur'da düzenlenen APRCE'de 'Müşteri Hizmetlerinde Üstün Başarı' ödülü aldıklarını söyledi. Suerdem, "Uzakdoğu pazarında yeni iş ortaklıkları kurmak istiyoruz. APRCE bunu destekleyecek" dedi.
ÇİN'DE REKOR KIRIYOR
40 gün önce Çin'in Guangzhou şehrinde 350 metrekarelik mağaza açan Kiğılı, burada satış rekoru kırıyor. Hilal Suerdem, Çin'deki fiyatlarının Türkiye'nin 3 katı olduğunu söyledi. Bu yıl sonunda mağazadan 3 milyon dolarlık ciro beklediklerini açıklayan Suerdem, "Çin'de Türkiye'deki bir mağazamızın 3 katı ciroya ulaştık. 1.5 yılda ülkede 150 mağaza açacağız" dedi. Suerdem, Çinlilerin marjinal giyinmeyi sevdiğini, bu nedenle de renkli kıyafet ve aksesuvarlara yoğun ilgi olduğunu söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)