BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKiev’de ABD’li gazeteci öldürüldü----

Kiev’de ABD’li gazeteci öldürüldü

Kiev’de ABD’li gazeteci öldürüldü
13 Mart 2022 - 16:44 www.finansgundem.com

Rusya’nın işgalinde Ukrayna’dan gelen ölüm haberlerini bir de ABD’li gazeteci eklendi. Brent Renaud aracına düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti.

Kiev Emniyet'i, ödüllü gazeteci Brent Renaud’nun vurularak hayatını kaybettiğini duyurdu. Emniyet Müdürü Andriy Nebytoy, Renaud’nun New York Times gazetesi için çalıştığını gösteren bir basın kartının görüntüsünü de paylaştı.

Kiev polisine göre Rus birlikleri, içinde ABD’li gazeteci ve diğer yabancı gazetecilerin bulunduğu araca ateş açtı. Renaud ile birlikte bir meslektaşının da yaralandığı belirtildi.

Ukrayna'da bulunan CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu da ABD'li gazetecinin aracına düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybettiğini doğruladı. Topçu, “Sivil kayıplara bir de gazeteci eklendi. Ağır yaralı ekip arkadaşı hastanede yaşam mücadelesi veriyor dedi.

New York Times ise Kiev’in İrpin bölgesinde öldürülen gazeteci Brent Renaud hakkında açıklama yaptı. NYT, Brent Renaud’un hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyulduğunu belirterek, 'Geçmişte New York Times'a katkıda bulunmuş olmasına rağmen, Ukrayna'daki herhangi bir iş için görevlendirilmedi. Paylaşılan basın kartı, yıllar önce bir başka bir iş için verilen New York Times basın kartıdır' ifadelerini kullandı.

Ukrayna'da gazetecilere ateş!

 

'Afganistan'da gözaltına alınan gazeteciler serbest bırakıldı'

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)