BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKGF Genel Müdürlüğü'ne Kasım Akdeniz getirildi----

KGF Genel Müdürlüğü'ne Kasım Akdeniz getirildi

KGF Genel Müdürlüğü'ne Kasım Akdeniz getirildi
23 Mart 2020 - 20:21 www.finansgundem.com

İsmet Gergerli'nin ayrılığının ardından, KGF Genel Müdürlüğü görevine Kasım Akdeniz getirildi

Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürlünü yürüten İsmet Gergerli'nin görevinden ayrılması üzerine, yerine Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Genel Müdürü Kasım Akdeniz atandı.

Kasım Akdeniz Kimdir?

Kariyerine 1987'de Yapı ve Kredi Bankası Teftiş Kurulu'nda başlayan Akdeniz, 1996-2011 yılları arasında kredi ürünlerinin ve süreçlerinin oluşturulması, kredi tahsis ve izleme sistemlerinin kurulması ve işletilmesi, kredi politikalarının oluşturulması ve uyum alanları başta olmak üzere müdür, direktör ve grup başkanı kademelerinde yönetim sorumlulukları aldı.

Bu süre içerisinde TBB nezdindeki Bankacılık Yasası ve alt yönetmeliklerinin hazırlanmasına ilişkin çalışma gruplarında, KKB Kurumsal Büro Kurulması Çalışma Grubu, Krediler Üzerindeki Aracılık Maliyetleri Çalışma Grubu ve Kredi ve Karşılıklar Çalışma Grubu’nda üyelik, KGF Çalışma Grubu ve Risk Merkezi Çalışma Grubu'nda başkanlık görevlerini üstlenen Akdeniz, 2007 yılında KKB Yönetim Kurulu Başkanı, 2005 - 2011 yılları arasında da yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Ekim 2011 itibariyla KKB'ye Genel Müdür olarak atanan Kasım Akdeniz, bugün itibariyle KGF Genel Müdürü olarak göreve başladı.

Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü görevinden ayrıldı

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir 224 Mart 2020 20:09

    Kamuya geçmek istiyormuş.Delimisin ,hiç bir finansal mantığın olmadığı askeri düzende yönetilen Bankaya niye geçmek istersin. o eskindenmiş kamu bankası. Her yerde corona var şubeler yüzlerce müşteriyle dolu hiçbir önlem yok ölümle yüz yüze çalışıyorsun burdan pay biç. Tekrar düşün.

  • Murat Vural24 Mart 2020 16:08

    Özel bir bankada direktörüm. Ben de kamuya geçmek istiyorum. Yolları nedir

  • Misafir24 Mart 2020 12:07

    Hayırlı olsun, başarılar dilerim